TEKNOFEST 2023'te Teknoloji ile Psikoloji Buluştu

2 milyondan fazla ziyaretçisiyle bir rekora imza atan festivalimiz; gençlerimizi bilim ve teknoloji ile buluşturdu. Usta pilotlarımızın nefes kesici manevralarıyla taçlanan uçuş gösterileriyse misafirlerimize görsel bir şölen yaşattı.

Yenilikçi projelerin sergilendiği ve geleceğin teknolojilerinin gençlerle buluşturulduğu Teknofest2023’te Cansağlığı Vakfı olarak bu yıl ilk defa biz de yerimizi aldık. Psikoloji ve teknolojiyi bir araya getiren Psikolojide Teknolojik Uygulamalar yarışmamızla hazırlanan en iyi projeleri seçerek gençlerimize destek verdik.

Festival alanında oldukça ilgi çeken standımızda yaptığımız psikolojik ve psikiyatrik araştırmaları bizi ziyaret eden misafirlerimizle paylaştık. Gerçekleştirdiğimiz çeşitli etkinliklerle birçok gencimize ve ebeveynlerine ulaşmayı hedefledik.  Annelerimizin iyileştirici gücünden aldığımız ilhamla yaptığımız çalışmalar psikologlarımız ve psikiyatrlarımız aracılığı ile ziyaretçilerimizle paylaşıldı.

Standımızda psikoloji alanında doğru bilinen yanlışlardan hazırlanmış bilgi yarışması, olumlu mesajlar veren şefkat duvarı bölümümüz ve hayatını tasarla alanımız ziyaretçilerin ilgisini en çok çeken etkinliklerdendi. Standımızda vakfın çalışmalarını tanıtma fırsatını bulmanın yanı sıra mütevelli heyeti üyemiz  Sayın Canan Bayraktar’ı da büyük bir gururla ağırladık.