"Öğren-Geliştir-Uygula" Proje Çalıştayı Raporu

Çalıştayın 1. Oturumunda Cansağlığı Vakfı Eğitim/Gönüllü Koordinatörü Psk. Dan. Eda Aksoy tarafından Vakıf Tanıtımı-Tanışma-Proje Sürecine dair kısa bilgilendirme sunumu yapılmıştır. 2. oturumda dokuz kişiden oluşan jüri ekibinin desteğiyle katılımcılar gruplandırılarak ara odalara alınmış ve gençlere yönelik yenilikçi projeler üretilmiştir. 3. oturumda, bir önceki oturumda üretilen projeler grup sözcüsü aracılığıyla ana odada sunulmuştur. 4. oturumda ise aynı usulle yetişkinler yönelik yenilikçi projeler oluşturulmuş ve sonrasında grup sözcüleri tarafından sunumu yapılmıştır.

Ara odalarda jüri üyeleri, katılımcıların bireysel performans, sosyal sorumluluk bilinci, takım çalışması ve iletişim ve proje kalitesi gibi kriterleri gözeterek 10’luk sistemde puanlama yapmıştır. Çalıştay sonrasında gözlem notları ve puan sıralamasına göre Eğitim/Gönüllü Koordinatörü Psk. Dan. Eda Aksoy tarafından ProLider (10 kişi) seçimi tamamlanmıştır.

Proje çalıştayı Zoom platformu üzerinden çevrim içi olarak gerçekleşmiştir.

* Çalıştaya 24 kişi katılım sağlamıştır.
* Çalıştaya psikoloji, rehberlik ve psikolojik danışmanlık, sosyal hizmet ve sosyoloji bölümlerinde okuyan 1-2-3 ve 4. sınıf lisans öğrencileri katılmıştır.
* Çalıştayda gençlere ve yetişkinlere yönelik projeler üretilmiştir.
* Jüri üyesi olarak Aleyna Güleryüz, Ayşe Esra Karakaya, Ceren Esgibağ, Edanur Gürbüz, Havvanur Uysal, Rumeysa Yıldız, Rabia Betül Özen ve Şerife Önal çalıştaya katkı sağlamıştır.

"Öğren-Geliştir-Uygula" Proje Çalıştay Raporuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

Proje Çalıştayı Raporu